Starity

Elhunyt nagybátyját gyászolja Demi Lovato

2016. január 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kegyetlen csapást mért a sors Demi Lovato családjára: nem sokkal azután, hogy az énekesnő elveszítette dédnagypapáját és nagybátyját, újabb közeli rokontól kell végső búcsút vennie.

hirdetés

A 23 éves barna hajú szépség szeptemberben veszítette el szeretett dédnagypapáját, aki hosszú ideje betegeskedett, a veszteség pedig mélyen érintette, hiszen saját bevallása szerint a világot jelentette számára a papája, akiről több platformon is megemlékezett azidőtájt. Deminek még arra sem volt alkalma, hogy feldolgozza a veszteséget, máris újabb csapást mért rá a sors, ugyanis két hónappal később már nagybátyját, Billyt gyászolta.

Sajnos úgy tűnik, a tragédiahullám csak nem akar véget érni, mivel Demi újabb hozzátartozót veszített el a napokban másik nagybátyja, Jeff személyében. A szomorú hírről tegnap tudósított az Instagramon egy, a nagybácsijáról készült kép kíséretében.

Mindig ez lesz a kedvenc képem Jeff bácsikámról.. Nemcsak azért, mert ezen a néhány évvel ezelőtt készült felvételen manósapkát és x-factoros pólót visel karácsony napján, hanem mert boldognak és egészségesnek tűnik. Hálásak vagyunk, amiért békére leltél.. Vigyázz Billy bácsira és papára odafent. Szeretünk téged, és már most hiányzol

– olvashatóak a kép mellett Demi szívbemarkoló sorai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek