Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a One Direction

2016. január 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája tette közzé a One Direction a History című dalhoz forgatott kisfilmjét.

hirdetés

A csapat ugyan már megkezdte jól megérdemelt szabadságát, de nyilvánvaló, hogy számukra is legalább olyan nehéz búcsút venni a rajongóktól, mint nekik tőlük. Ennek fényében a srácok ismét kedveskedtek fanatikusaiknak, és elkészült a History kisfilmje, mely címéhez hűen a 1D legjobb pillanatait tartalmazza a kezdetektől napjainkig, így gyorsított tempóban szemtanúi lehetünk annak, hogyan váltak zöldfülű tinédzserekből a világ egyik legismertebb fiúbandájává.

Kilépésétől függetlenül természetesen Zayn is helyet kapott a háromperces videóban, hiszen ő is részese volt a csapat történelmének, akárcsak a fiúk útját egyengető Simon Cowell, aki szintén feltűnik a képkockákon.

A dal maga a srácok legújabb, tavaly novemberben megjelent korongján, a Made in the A.M.-en kapott helyet olyan gigaslágerek mellett, mint a Drag Me Down, a Perfect és az Infinity – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek