Starity

Ellie Goulding majdnem jeges vízbe fulladt

2016. január 27. 15:03   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és fotós barátja Norvégiában szenvedtek balesetet, mely kis híján az életükbe került.

hirdetés

Tegnap egy különleges, művészi képet osztott meg rajongóival Ellie Goulding az Instagram profilján, melyen egy félig elmerült lánctalpas járművet láthatunk a csodaszép Norvágiában. Mint kiderült, a kép nem véletlenül készült, ugyanis az énekesnő a Delirium névre keresztelt turnéja előtt egy kicsit kiruccant Norvégiába, hogy rákészülhessen a fellépéssorozatárara, ám az utazás majdnem tragédiába torkollott.

A brit szupersztár és fotós barátja, Conor McDonnell egy befagyott tavon autóztak, amikor az beszakadt alattuk és elmerültek a -30 fokos vízben. A történtekről maga Ellie számolt be az Instagramon.

Néhány héttel ezelőtt, amikor én és @conormcdphoto majdnem a -30 fokos vízben végeztük. Megjegyzés magamnak: ne vezess BV206-ost egy befagyott tavon

– írta az alább látható felvétel mellé.

Szóval Ellie-vel nem akartuk beszélni erről, azonban úgy döntöttünk, hogy túl őrült a történet ahhoz, ne kerüljön elmesélésre. Ez a kép akkor készült, amikor néhány héttel ezelőtt Norvégiában jártunk. Azt a pillanatot örökíti meg, amikor a semmi közepén vagy Norvégiában, a - 25 fokban, koromsötétben és a lánctalpas járműved alatt beszakad a jég a tó közepén, majd a tetőn keresztül kell evakuálni magad. Az első gondolatom az volt, hogy A sz*rba,  benne vagyunk. A második, hogy készítek egy fotót. Az első kabinban voltunk, ami a képen mélyen a vízbe nyúlik. Néhány perccel később teljesen elmerült a vízben és a jégben

– magyarázta a fotós a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek