Starity

Átverték a volt megasztárosokat

2010. szeptember 25. 18:06   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A volt megasztárosokat felháborította a Celebgyár egyik róluk szóló riportja, Sonia kiborult, bemutatott a kamerának.

hirdetés
Átverték a volt megasztárosokat

Nkuya Sonia és Szecsődi Károly élete nem könnyű, mióta megjelent latexruhás, közbotrányt okozó közös klipjük, melyben folyton csak azt éneklik, hogy „úgy szerettem, majd' megettem”.

A volt megasztárosokat folyamatos támadások érik, sőt, csütörtök este épp az egyik internetes televízióval került összetűzésbe a két énekes. Állítólag nem az került fel a Celebgyár oldalára, amiben megegyeztek.

„A Celebgyár felkért minket egy interjúra, amiben lereagáltam azt, hogy az emberek mit szólnak a klipünköz, ők pedig járókelőket állítottak meg az utcán, hogy fikázzák a klipet, és felváltva bevágták a jeleneteket, de nem erről volt szó! Ezek után most elkap a srác, hogy beszélgessünk, amihez nekem nem volt kedvem, de ezt nem viselte el a riporter, és elkezdte rángatni a vállam!” – mesélte Karcsi.

Ahogy Karcsi is említette, a Celebgyár szeretett volna újabb interjút készíteni a párossal, Karcsi visszafogta magát, Sonia viszont kiborult, a riporter kezéből megpróbálta kitépni a mikrofont, és be is mutatott a kamerának.

„Rettentően dühös vagyok azokra az újságírókra és forgatócsoportokra, akik gusztustalan módon közlik le ezeket a dolgokat! Ha mi nyilatkozni szeretnénk, akkor majd nyilatkozunk, és ha azt mondom neki, hogy hagyja abba, letépem a kamerát, akkor azt akarom, hogy hagyjon békén! Először normálisan szóltunk, másodjára viszont már a baseball ütő lesz, nem érdekel!” – dühöngött Sonia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek