Starity

Han Seung Yeon levélben tárta fel érzéseit rajongóinak

2016. február 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Han Seung Yeon nyílt levelet írt rajongóinak, melyben megfogalmazza többek között szót ejtett arról is, miért oszlott fel a KARA.

hirdetés
Han Seung Yeon levélben tárta fel érzéseit rajongóinak
Fotó: Seung Yeon - Lavida CF

2016. január 15-én jelentette be a DSP Entertainment, hogy a KARA hivatalosan is feloszlott. A minap, a csoport egyik tagja, Han Seung Yeon egy nyílt levélben foglalta össze gondolatait és vallotta be, mi volt távozásának oka.

Sokat gondolkodtam azon, miként is szóljak szeretett rajongóimhoz! Végül amellett döntöttem, hogy egy levélben válaszolom meg abbéli döntésemet, hogy miért csatlakoztam egy új ügynökséghez. Őszintén sajnálom, hogy eddig nem tettem meg! 19 éves koromban csatlakoztam a DSP Entertainmenthez, mint gyakornok. Furcsa, nehéz és ijesztő volt, pláne most így visszagondolva. Tudom, hogy ti is így éreztek. 20 éves voltam, amikor debütáltunk a többiekkel, és az elmúlt kilenc évben rengeteg szeretetet kaptunk tőletek, és mi is törődtünk egymással. Most, az új ügynökség szárnyai alatt igyekszem további szép emlékekben és tapasztalatokban részesíteni titeket. Szó sincs arról, hogy eltávolodtunk volna, egymás ellen fordultunk volna vagy különváltunk volna egymástól. Bízom abban, hogy ezt mindenkinél jobban tudjátok. Nagyon sajnálom, ha a szavaimmal megbántottalak benneteket, de most már igyekszem boldog lenni az oldalatokon. Remélem, hogy több lehetőségünk lesz találkozni, és több oldalamat is megmutathatom nektek. Ezen a ponton szeretnék köszönetet mondani a többieknek, a minket körülvevő csapatnak és mindazoknak, akik aggódtak értünk. Kilenc nyugodt év áll a hátunk mögött. A rajongóink szeretetének tükrében úgy gondolom, jó munkát végeztünk, ahogyan most is, és szeretném veletek bejárni az utat, melyen semmi rossz nem történhet már

– írta az egykori KARA-tag.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek