Starity

Kiderült, milyen nemű Istenes Bence és Csobot Adél babája

2016. január 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár első közös kisbabája nyáron jön majd világra, így a szülőknek még bőven van ideje kitalálni, milyen nevet adjanak a kicsinek.

hirdetés
Kiderült, milyen nemű Istenes Bence és Csobot Adél babája
Fotó: Facebook / Istenes Bence

Bombaként robbant a hír októberben, hogy Csobot Adél párjával, Istenes Bencével közös kisbabáját hordja a szíve alatt. A szerelmesek egy szívmelengető Facebook-üzenetben osztották meg boldogságukat, ami a leendő anyuka pocakjának növekedésével egyenesen arányosan nő. Adél és Bence nemrég azt is megtudta, hogy egy kisfiúval gyarapszik a családjuk, ami – mint kiderült – régi vágya volt az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének.

Mindig is arról álmodtam, hogy előbb egy fiam lesz és csak utána lányom. Egyre többet beszélek Adél pocakjához, ilyenkor mindig meghatódom

– magyarázta Bence a Story magazinnak.

A pár egyébként még nem döntötte el, milyen névre kereszteli majd a kicsit, az azonban biztos, hogy a hagyományoknak megfelelően az Istenes vezetéknevet fogja viselni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek