Starity

Internetes mém rémisztgethet az American Horror Story új évadában

2016. február 04. 15:03   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete ért véget az ötödik, Hotel alcímen futó 12 epizódos évad, máris szóbeszéd tárgyává vált a folytatás.

hirdetés

Néhány hete ért véget az Amerikai Horror Story Hotel című évada, Ryan Murphy, a sorozat készítője és írótársai azonban máris a folytatáson gondolkoznak. Az Us Weekly információi szerint igen nagy az esély arra, hogy a hatodik évadban a 2009-ben létrehozott internetes mém, a Slenderman fogja halálra rémíszteni a nézőket.

A figurát hat évvel ezelőtt a Something Awful elnevezésű fórum felhasználói hozták létre. Slendermanről azt lehet tudni, hogy nincsen arca, nagyon magas és mindig öltönyt visel. A karakter gyermekeket követ és zaklatja őket. Slenderman olyannyira nagy sikerre tett szert az évek során, hogy Slender címen videójátékot is készítettek belőle.

A rettegett Slenderman

A forgatókönyvet már valaki más megírta, az Amerikai Horror Story írói most kicsit átdolgoznák azt, hogy bekerülhessen a showba. Meg kell venniük a jogokat és csak azután indulhat a szereposztás.

– árulta el egy bennfentes az Us Weekly-nek.

A hatodik évad szereplőgárdája tehát egyelőre nem ismert, de minden bizonnyal viszontláthatjuk jól megszokott kedvenceinket a képernyőkön. A fent említett bennfentes továbbá azt is elárulta, hogy a sorozat producerei keményen küzdenek azért, hogy az előző évadban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat nyerő Lady Gagát visszacsalogassák a stábba. Az énekesnő egyelőre nem nyilatkozott, azonban kevés az esély rá, hogy visszatérjen, hiszen idén érkezik ötödik stúdióalbuma, amihez minden bizonnyal világ körüli turné is társulni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek