Starity

Családban marad: Tyga exével randizik Rob Kardashian

2016. január 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal sem telhet el hét egy újabb Kardashian-botrány nélkül, melynek kiváltója a lányok fivére, Rob volt.

hirdetés

A férfi ugyanis nemrégiben kezdett találkozgatni Blac Chyna modellel, akiről köztudott, hogy korábban húgának, Kylie Jennernek a barátjával, Tygával járt. A rapper ráadásul meg is kérte a kezét annak idején, a frigy azonban nem valósult meg, bár Blac szakításukat követően is megmozgatott minden követ annak érdekében, hogy visszacsábítsa a barátnőjétől a férfit.

A fentiek fényében nem csoda, ha Kylie szeretné elkerülni a Blac-kel való találkozást, és minden bizonnyal kellemetlen a számára, hogy elődje ismét a párja körül legyeskedik, aki ráadásul amúgy is hajlamos a hűtlenkedésre.

Kylie nem szeretné megadni Blac-nek a figyelmet, amire ő valószínűleg vágyik. Igyekszik kiiktatni őt, és nem venni tudomást róla

– nyilatkozta Kylie egyik barátja az E! Newsnak.

Mindeközben Blac büszkén kürtölte világgá, hogy egy párt alkot Roberttel, akit régóta ismer, ám kapcsolatuk csak az utóbbi hetekben vált romantikussá, nem sokkal azután, hogy kiderült: Rob diabétesszel küzd.

A kezdet

– írta a modell az alább látható képhez, melyen a tetoválások ismeretében kivehető, hogy Robot ölelgeti éppen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek