Starity

Így valósul meg a Vámpírnaplók és az Ősök átfedése – videó

2016. január 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre bepillantást kaptunk abba, hogyan találnak ismételten egymásra a Salvatore- és a Mikaelson-testvérek.

hirdetés
Így valósul meg a Vámpírnaplók és az Ősök átfedése – videó
Fotó: The CW

Hónap elején számoltunk be arról, hogy végre megvalósul a Vámpírnaplók és az Ősök rajongóinak álma, és ismét együtt láthatjuk majd kedvenc halhatatlanjainkat a képernyőn. A CW két vámpíros sorozatának idővonala végre ismét összeér, így lehetőségünk adódik arra, hogy nosztalgiázzunk, milyen is volt, amikor annak idején együtt forgatták fel a Salvatore- és Mikaelson-testvérek Mystic Fallst.

A két történetszál egyébként 2013-ban vált külön, amikor külön sorozatot kaptak Klausék, így a későbbiekben alig volt példa arra, hogy kedvenc szereplőink találkozzanak. Ez szerencsére megváltozik Stefannak (Paul Wesley) köszönhetően, mivel a fiatalabbik Salvatore-testvér a nolai varázsmentes St. James Kórházba látogat annak érdekében, hogy megoldást találjon misztikus problémájára – kísérletében pedig az ősi hibrid Klaus (Joseph Morgan)  lesz segítségére.

Alapvetően évek óta a levegőben volt egy átfedés gondolata, főleg az, hogy hogyan valósítsuk meg, működne-e egyáltalán. Egyikünk sem akart belevágni. Időközben pedig a két széria idővonala kettévált a Vámpírnaplóknak köszönhetően, de a hároméves időugrás miatt végre ismét közelít egymáshoz, így azt gondoltam, Csak ez az egy dobásunk van. Ez pedig egybeesik azzal, hogy Stefannak szüksége van egy biztonságos menedékhelyre, ahol megoldást találhat a misztikus problémájára

– magyarázta egy korábbi interjújában Julie Plec, a két széria executive producere.

Természetesen e jövőbeli egymásra találásig még hosszú út vezet, ugyanis a Vámpírnaplók úgy ért véget a téli leállás előtt, hogy Damon (Ian Somerhalder) Juliannek (Todd Lasance) köszönhetően a Phoenix-kőbe záródott, és saját pokla kellős közepén találja magát; Stefannak pedig szembe kell néznie a ténnyel, hogy barátnője, Caroline (Candice Accola) egy másik férfi gyermekeit hordja a szíve alatt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek