Starity

Ben Stiller Cara Delevingne-nel reklámozza a Zoolander folytatását

2016. február 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban jövő héten kerül a mozikba a Ben Stiller főszereplésével készült Zoolander 2.

hirdetés

Hatalmas várakozás előzi meg a 2001-es film közel 15 éve várt folytatását, melyre a szerencséseknek már nem is kell sokáig várni, ugyanis február 12-én érkezik az amerikai mozikba a Zoolender, a trendkívüli 2. (Hazánkban március 17-én kerül a mozikba.)

A fenteik fényében hatalmas a nyüzsgés a megjelenés körül, a színészek és készítők a rajongókhoz hasonlóan várják a bemutatást. A promóciós kampányhoz nemrégiben napjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje, Cara Delevingne is csatlakozott, aki bár nem szerepel a filmben, nem mulasztotta el népszerűsíteni a Ben Stiller rendezte alkotást.

Az Instagramon közzétett felvételek tanúbizonysága szerint a színész a fények városában, Párizsban mulatott a gyönyörű szupermodellel, és láthatóan remekül szórakoztak egymás társaságában. Ki tudja, talán Carát legközelebb egy újabb Ben Stiller-műben csíphetjük el!

A Ben Stiller, Justin Theroux, Nicholas Stoller és John Hamburg forgatókönyve alapján készült vígjáték egyébként a sztárvilág krémjét sorakoztatja fel képkockáin. A főbb szerepeklőket Owen Wilson és Ben Stiller alakítja, de szerepet kapott még mellettük Olivia MunnBenedict CumberbatchKristen WiigPenélope Cruz, Will FerrellChristine Taylor és Billy Zane is, valamint önmagát alakítja majd Macaulay Culkin, Ariana Grande, Demi Lovato, Justin Bieber, Kim Kardashian, Lenny Kravitz és még sokan mások!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek