Starity

Rupert Grint nem emlékszik Emma Watsonnal közös csókjelenetére

2016. február 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részében váltott csókot egymással.

hirdetés

A Ron Weasley-t életre keltő Rupert Grint múlt pénteken az orlandói Universal Stúdióban járt négy sorozatbeli kollégájával (Matthew LewisKatie LeungBonnie WrightEvanna Lynch), amikor mikrofonvégre kapta a People magazion riportere, és arról faggatta, hogyan élte meg a jelenetet, amikor csókot kellett váltania a Hermione Grangert alakító Emma Watsonnal.

Kilencéves kora óta ismerem Emmát, és olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. A csókjelenet nagyon szürreális volt számomra. Csak arra emlékszem, hogy egyre közelebb és közebb került az arca az enyémhez, én pedig arra gondltam, Ó, Istenem! Másra nem is emlékszem

– nyilatkozta a színész, aki azt is elárulta, hogy mindössze egyszer vették fel a jelenetet, és azóta sem nézte vissza, hogyan sikerült. A kérdésre pedig, hogy ha bármit is máshogy tehetne a jelenettel kapcsolatban, így válaszolt:

Egyetlen felvétel elég volt. Hatalmas pillanat volt, és nagy elvárásokat támasztottak velünk szemben, így nagy volt rajtunk a nyomás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek