Starity

Harry Styles szakított a One Direction menedzsmentjével

2016. február 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes immár a One Directiontől elkülönülve építi szólókarrierjét Jeffrey Azoff oldalán.

hirdetés

Harry Styles nem vesztegeti az idejét, és végre megtette szólókarrierjének megkezdéséhez vezető lépését, és menedzsmentet választott magának. A One Direction tagjaként a Modest Managementhez fűzte szerződés, de mivel a csapat jól megérdemelt pihenését tölti, ő pedig szólókarrierjére szeretne fókuszálni, így égető kérdés volt kiválasztania, kinek a gondjaira bízza hivatalos ügyeinek intézését. Választása a CAA szárnyai alá tartozó Jeffrey Azoffra esett, aki nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Harry bizalmat szavazott neki.

Természetesen a Modest Management nem haragszik az énekesre döntése miatt, sőt, a háttérből így is igyekszik támogatni őt. A társaság két vezetője, Richard Griffiths és Harry Magee a Billboardnak írt közelményében kifejtette, hogy milyen érzés volt számukra elengedni Harryt.

A legjobbakat kívánjuk Harrynek. Nagy megtiszteltetés volt számunkra vele dolgozni. Úriemberként kezelte a helyzetet, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy a barátunk, Jeffrey Azoff gondját viseli majd

– olvasható a közleményben.

A One Direction tagjai egyébként nemrég még arról számoltak be, hogy a csapat ideiglenesen szünetel, és legfeljebb két év szabadságot szeretnének kivenni, ám az Us Weekly arról számolt be a napokban, hogy szó sincs erről, ugyanis a srácok nem tervezik meghosszabbítani szerződésüket, sokkal inkább a szólókarrierben látják a lehetőséget.

A srácok továbbra is barátok maradnak, de jelenleg nagyon kimerültek, és a szólókarrier gondolata foglalkoztatja őket

– nyilatkozta egy a csapathoz közel álló barát.

Nyilatkozatának lehet is valóságalpja, hiszen nem Harry az első és nem is az egyetlen, aki önálló projektjére fókuszál. A csapatból márciusban kivált Zayn Malik például múlt pénteken jelentette meg Pillowtalk címre keresztelt szerzeményét, valamint Liam Payne is önálló anyagain dolgozik.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Niall Horan vagy Louis Tomlinson mivel foglalatoskodik jelenleg, annyi azonban biztos, hogy utóbbi áttette a székhelyét az Egyesült Államokba annak érdekében, hogy minél közelebb legyen és sok időt tölthessen január végén született fiával, Freddie-vel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek