Starity

Channing Tatum bármire hajlandó lenne azért, hogy George Clooney szerepet vállaljon a Magic Mike folytatásában

2016. február 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Step Up!-pal befutott színész szívesen látná sztripperként Clooney-t.

hirdetés

Channing Tatum és George Clooney nemrégiben az E! News riporterének, Maria Menounosnak adott interjút február 25-én a mozikba érkező új filmjük, az Ave, Cézár kapcsán. A beszélgetés keretein belül szó esett Channing filmsorozatáról, a Magic Mike-ról is, melynek második része tavaly került a filmvászonra, és a színész nem titkoltan alig várja a folytatást, melyhez szívesen megnyerné kollégáját is.

Ha elvállalná, hogy szerepel a Magic Mike harmadik részében, felajánlanám neki a fizetésem

– magyarázta Channing George esetleges csatlakozásával kapcsolatosan, majd arról beszélgettek, hogy amennyiben vállalná, mi lenne a vetkőzős neve. 

A Magic Mike első része egyébként 2012-ben került a mozikba, mellyel számtalan díjra jelölték a szereplőgárdát, és természetesen nem volt ez másképp a második rész esetében sem. A folytatás Magic Mike XXL címen került a mozikba tavaly júliusban, és bár egyelőre nem merült fel a készítőkben a folytatás gondolata, a főszereplőt alakító színész szívesen bújna ismét a chippendale fiú bőrébe.

A vetkőzés egyébként nem áll messze Tatumtól, ugyanis a színész befutása előtt ezzel a mesterséggel kereste a kenyerét. A fordulat a húszas évei elején következett be, amikor kisebb-nagyobb szerepek után főszerepet kapott a Micsoda srác ez a lány!-ban és a Step Up!-ban, azóta pedig karrierje meredeken ível felfelé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek