Starity

Miley Cyrus és Liam Hemsworth már az esküvőt tervezi

2016. február 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak néhány hét telt el azóta, hogy Az utolsó dal sztárjai úgy döntöttek, adnak még egy esélyt kapcsolatuknak, máris az esküvőjüket tervezik.

hirdetés

A sztárpár ugyan már 2012-ben is jegyben járt egymással, ám közel két külön töltött év után azt hihettük, hogy kicsit meggondoltabbak lesznek, és lassan, fokozatosan szoknak vissza egymáshoz. Ennek azonban az ellentéte következett be: rögtön beleugrottak a mélyvízbe, és nemcsak hogy összeköltöztek, hanem életbe lépett az eljegyzésük is.

Miley múltjának és a Liammel megromlott kapcsolatának tekintetében nem csoda, ha a Hemsworth család aggodalmát fejezte ki a szerelmesek újbóli fellángolása iránt, ám a botrányos énekesnő ausztráliai találkozásuk során eloszlatta a kételyeket, és az esküvőt is elkezdte szervezni.

Miley sokat fantáziál az esküvőről, azonban egyelőre még nem tűzték ki a dátumot. Meglepően lassan haladnak. Úgy tűnik, Miley sokat komolyodott, hiszen a múltban gyakran előfordult, hogy elkapkodta a dolgokat, most viszont sokkal nyugodtabbnak és boldogabbnak tűnik

– nyilatkozta a szőkeség egyik barátja a People magazinnak, és azt is elárulta, hogy miért nem mutatkoznak együtt a szerelmesek.

Liam jelenleg Miley Hidden Hills-i házában ejtőzik. Az új Függetlenség napja-filmet forgatja, de amikor nem dolgozik, otthon tölti az idejét Miley-val. Azért nem mutatkoznak nyilvánosan együtt, mert Liam ki nem állhatja a lesifotósok okozta káoszt

– magyarázta az ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek