Starity

Előkerült Schobert Norbi eltulajdonított mobiltelefonja

2016. február 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten kelt lába a fitneszguru mobiltelefonjának, amit saját nappalijából loptak el.

hirdetés

Nem csoda, ha Norbi felháborodásának adott hangot, amikor észrevette, hogy eltűnt az egyik mobiltelefonja, hiszen a készüléket a nappalijában tartotta, ahova nem enged be akárkit, így joggal gondolta, hogy egy ismerőse vetett szemet a kütyüre. Ezt követően hajtóvadászatot indított a mobil után, melyen a családi nyaraláson készült képek mellett feleségéről, Rubint Rékáról is tárolt aktfelvételeket.

Norbit saját elmondása szerint nem az bántotta legjobban, hogy lába kelt a készüléknek, sokkal inkább az bosszantotta, hogy egy bizalmasa, akit otthonába is beengedett, hátbatámadta, így 500 000 forintos nyomravezetői díjat ajánlott annak a becsületes megtalálónak, aki visszajuttatja hozzá a telefont, és elárulja, kitől jutott hozzá. Sajnos ez mégsem így valósult meg: Norbi a postaládájukban találta meg az elveszett mobilt.

Megvan! Valaki bedobta a postaládába!

– írta az alább látható kép mellé a Facebookon Norbi, aki továbbra sem tudja, hogy ki vihette el a telefont, illetve hogy ő volt-e az, aki a botránytól tartva visszaszolgáltatta azt.

Ezt a telefont lopták el Norbiék otthonából (Fotó: Facebook / Norbi Update)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

lopás telefon mobil
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek