Starity

Tóth Gabi nem tartja magát elég vékonynak

2016. február 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő úgy döntött, ideje leszámolni a pluszkilókkal, és nyolchetes fogyókúrába kezdett.

hirdetés

Tóth Gabi január végén szánta rá magát a diétára, ugyanis a karácsonyi lakomák alatt felszaladt rá néhány pluszkiló, amitől szeretne minél hamarabb megszabadulni, hogy mire eljön a bikiniszezon, ismét a legjobb formáját mutathassa a strandon. A fentiek fényében nyolchetes kúrába kezdett, melynek során a Lifetilt támogatja őt.

Na Drágáim! Pèntek òta hatttalmas fogyòkùràba ès èletmòdvàltàsba kezdtem! Mostantòl minimum 8 hètig követhettek ès csatlakozhattok hozzàm itt facebookon! Fontos szàmomra az egèszsèg, így nektek is igyekszem segíteni a Lifetilt csapatàval! Köszi Lifetilt ezeket a finom diètàs menüket!

– írta a Facebookon az alább látható kép kíséretében. 

Gabi elszántan küzd a felszaladt kilókkal (Fotó: Facebook / Tóth Gabi)

Rajongói meglepődve fogadták az énekesnő életmódváltással kapcsolatos tervét, és nem győzték dicsérni, hogy milyen szép alakja van, nem szükséges fogynia. Gabinak természetesen jól estek a méltató szavak, de elárulta: a karácsonyi finomságoknak köszönhetően hat kilót hízott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek