Starity

Megvannak az új Halálos iramban-filmek megjelenési dátumai

2016. február 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még több mint egy év van hátra a népszerű filmsorozat folytatásáig, mely 2017-ben kerül a mozikba.

hirdetés
Megvannak az új Halálos iramban-filmek megjelenési dátumai
Fotó: Universal Pictures

A Halálos iramban-filmek Dominic Torettóját életre keltő Vin Diesel az Instagramon osztotta meg követőivel, mikor kerül a mozikba a soron következő három új rész. A tízrészesre tervezett sorozat nyolcadik része 2017. április 14-én, két évvel az azt megelőző rész után debütál, majd az ezt követő új részek kétévente kerülnek a mozikba. A fentiek fényében tehát 2019. április 19-én érkezik a kilencedik rész, a tizedik pedig 2021. április 2-án. 

A színész jelenleg a Tripla X folytatásán dolgozik, ám értesüléseink szerint még nem kezdődött meg a film forgatása, így csak később lesz ideje elkezdeni dolgozni a Halálos iramban nyolcadik részén, melyben nemcsak színészként, hanem producerként is bizonyíthat.

Az is kiderült továbbá, hogy a franchise korábbi részeinek főszereplői is feltűnnek majd a képkockákon, ám ahogy korábban beszámoltunk róla, Brian visszatérésére nem számíthatunk. Bár a karaktert életre keltő Paul Walker halála után öccse, Cody Walker helyettesítette a színészt a hetedik részben, a készítők nem számolnak a visszatérésével, így vélhetően Brian története valamilyen formában lezárást kap majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek