Starity

Zayn Malik színt vallott: valóban egy párt alkotnak Gigi Hadiddal

2016. február 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bizonyítékok fényében számunkra eddig sem volt kérdéses, hogy valóban egy párt alkot-e az énekes és a szupermodell, azonban mégis akadtak, akik szkeptikusak voltak a köztük lévő románccal kapcsolatban. A találgatások végére azonban immár hivatalosan is pont került: Zayn és Gigi valóban egy párt alkot!

hirdetés

A hírt a nemrégiben szólóban is debütált Zayn Malik erősítette meg, aki a Zach Sang & the Gangnek adott interjút, melyben többek között szó esett legújabb szerzeményéről, a Pillowtalkról és az ahhoz készített kisfilm koncepciójáról is. A műsor keretein belül a rajongóknak lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni a 23 éves énekesnek, aki örömmel állt renhdelkezésükre.

Az egyik éles eszű lány kerek-perec nekiszegezte a kérdést, hogy élvezte-e a barátnőjével közös munkát, melyre Zayn így válaszolt:

Igen, nagyon. Király volt. Szokatlan volt, de mindketten élveztük. Jól szórakoztunk

A fentieket követően a lány, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Zayn nem értette félre, mire ment ki a kérdés, merészen nekiszegezte a kérdést: Nincs is könnyebb annál, mint a kamerák előtt a saját barátnőddel csókolózni, nem igaz?, Zayn pedig nem habozott rávágni, hogy Pontosan, ezáltal pedig immár valóban eloszlatott minden kételyt.

Zaynt és Gigit egyébként november végén kapták először lencsevégre együtt nem sokkal azután, hogy a modell véget vetett Joe Jonashoz fűződő kapcsolatának a köztük lévő távolságra hivatkozva.

Az azóta eltelt hetekben számtalan alkalommal látták együtt a Zigi névre keresztelt párost, akik nemrég össze is költöztek, így úgy tűnik, nem egy felszínes fellángolásról van szó, és barátaik is arról számoltak be, hogy egyre komolyabbra fordul a kapcsolatuk.

Mindketten komolyan veszik a kapcsolatukat, Gigi pedig nagyon boldog volt, amikor Zayn megkérdezte tőle, nem szerepelne-e a videoklipjében. Mindketten profikként viselkedtek a forgatások alatt, és mindenki számára nyilvánvalóvá vált: szeretik egymást

– nyilatkozta a forgatás kapcsán az E! Newsnak egy közös barátjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek