Starity

Divattervezőnek állt Ariana Grande

2016. február 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film- és popszakma után a divatvilágba is be kíván törni Ariana Grande, aki nemrégiben szerződést kötött a Lipsy Londonnal.

hirdetés

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy Ariana karrierje magasan ível felfelé, és úgy tűnik, a határ a csillagos ég. A barna hajú szépség színésznőként és énekesnőként is megcsillogtatta tehetségét az elmúlt években, és több márka reklámarca is volt már – legutóbb a MAC-é –, ezúttal azonban divattervezőként kapott lehetőséget a bizonyításra, ugyanis a Lipsy London nemrégiben leszerződtette, első kollekciója pedig jövő hónapban kerül piacra.

A hírről a márka vezetősége számolt be a Twitteren, melyhez magának Arianának is volt hozzáfűznivalója, és úgy nyilatkozott, hogy rajongói imádni fogják az általa tervezett darabokat. És hogy mit kell tudni a színész-énekesnő kollekciójáról? Lássuk!

  • Egytől egyig mókás, kacér és időtálló darabok
  • A kollekcióban széles választékban találhatunk nyári ruhákat, csőtopokat és ceruzaszoknyákat
  • A ruhák és szoknyák ára 51 dollártól (kb. 14 000 forint), a felsők pedig 46 dollártól (kb. 12 500 forint) kezdődnek
  • Minden ruhadarabhoz találhatunk majd ahhoz illő ékszert
  • Ariana kedvencei, a charmok is helyet kaptak a kollekcióban, az ezekhez illő zárókapcsokon pedig elhelyezi kézjegyét is
Fotó: Lipsy London

Fantasztikus, hogy létrejöhetett ez az együttműködés a Lipsyvel, mert így lehetőségem nyílt valami különlegessel meglepni a rajongóimat. A kollekció fiatalos és megfizethető, így biztos vagyok benne, hogy a rajongóim imádni fogják

– magyarázta Ariana egy interjúban.

Maga a kollekció március 2-án debütál, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy Ari énekes-színésznői karrierjét háttérbe szorítaná a divatvilág kedvéért. Rajongói a képernyőkön is viszontláthatják a 22 éves szépséget, ugyanis március 17-én hazánkban is megérkezik a mozikba a Zoolander 2, melyben ő is szerepet kapott, valamint a Scream Queens második évadában való visszatérése sincs kizárva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek