Starity

Felnőttek millióinak álmát váltja valóra a Nickelodeon

2016. február 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fecsegő tipegők, Hódító hódok, Rocko, Macseb – ha ismerősen csengenek ezek a sorozatcímek, akkor minden bizonnyal a 90-es, 2000-es években voltál gyerek, és órákig képes voltál a tévé előtt szobrozni azért, hogy megtudd, milyen új kalandokban lesz részük kedvenceidnek.

hirdetés

Ha a fentiekben igazunk volt, jó hírünk van számodra, ugyanis a Deadline nemrégiben arról számolt be, hogy a Nickelodeon régi-új korosztályt kíván megcélozni azoknak a személyében, akik a 90-es, 2000-es években nőttek fel azáltal, hogy ekkoriban sugárzott sorozatait egyetlen hatalmas mozifilmbe sűrítve hozza vissza a mozivásznakra, és esetlegesen a képernyőkre is. 

Fotó: Nickelodeon

Az alkotás előreláthatóan a NickToons címet kapja majd, forgatókönyvén pedig Jared Hess és felesége, Jerusha dolgozik, valamint a rendezői székben is őket láthatjuk viszont. További jó hír a rajongók számára, hogy a csatorna egy különleges projekten is dolgozik, melynek keretein belül The Splat néven indítana új csatornát, amivel a régi Nickelodeon-rajongóknak kedvezne, és csak a régi kedvenceket tűzné műsorára, például a Hé, Arnold!-ot; a Ren & Stimpy-t; a Jajj, a szörnyek!-et; a Macsebet; a Rakéta csapatot; a Hódító hódokat; a KaBlam!-ot; az Akciócsoport most!-ot; a Prometheus és Bobot; a Fecsegő tipegőket; a Rockót; a Kenan és Kelt vagy az Unokatestvérem, Skeert – többek között.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor valósul meg a projekt, ahogyan a film munkálatai is az előkészületeknél járnak jelenleg, de vélhetően már nem kell sokáig várnunk, hogy valóra váljanak e régi álmok. Arról nincs információ, hogy hazánkban is vetítésre kerül-e a film, illetve hogy ide is megérkezik-e idővel a The Splat, de bízunk benne, hogy ami késik, nem múlik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek