Starity

Justin Bieberrel Valentin napozna Rebel Wilson

2016. február 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletes hang sztárja szeretné behajtani Justinon abbéli ígéretét, hogy sort kerítenek egy közös programra.

hirdetés

Fotó: Getty Images / E! Illustration

Justin Bieber és Rebel Wilson Jennifer Lopez Las Vegas-i fellépésén találkozott egymással, amikor is jókedvűen elcsevegtek egymással, és a Boyfriend énekese ígéretet tett a színésznőnek egy közös programra. Erre azonban a mai napig nem került sor, így Rebel úgy érezte, a Valentin nap tökéletes alkalom arra, hogy üzenetet küldjön Biebsnek, és behajtsa rajta a tartozást.

Boldog Valentin napot, Justin! Szoktam gondolni rád, nem olyan fura módon vagy ilyesmi. Mókás értelemben. Te vagy a legklasszabb popsztár jelenleg, én pedig a legklasszabb Amerikában élő ausztrál híresség, aki nemzetközi sikerre tett szert filmjei útján a 25 és 35 év közzé eső korosztályban. Szóval gondold át, mert szerintem passzolunk egymáshoz

– magyarázta Rebel, bár őt ismerve valószínűleg csak viccelt, és arra szerette volna felhívni a slágergyáros figyelmét, hogy ő nem felejtette el az ígéretét, és szeretné behajtani rajta, és együtt lógni vele valamikor, ha Justin is ráér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek