Starity

9 fejfájdító ostobaság, ami elhagyta kedvenc sztárjaink száját

2016. május 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előbb beszéltek, mint gondolkodtak, vagy esetleg csak viccelni próbáltak? Cikkünkben 10 olyan aranyköpést mutatunk be kedvenc sztárjaink szájából, melyet igen nehéz hova tenni.

hirdetés

Jaden Smith és a kvantumfizika

Will Smith 17 éves csemetéjéről köztudomású, hogy előszeretettel árasztja el a Twittert súlyos életbölcsességekkel. Bár mondásai ritkán kalauzolják valódi mélységekbe a rajongókat, a sztár annál nyakatekertebben fogalmazza meg őket.

Ha egy almára gondolsz, akkor az alma ellentétére is gondolsz. Ez az eszköze annak, hogy megértsd a matematikát és minden mást is, aminek két külön valósága van. Ám a kreativitás csak az egységből jöhet létre, a kettősségből nem.

Britney Spears gondban van a földrajzzal...

...és kultúrális ismeretek terén sincs a toppon! Legalábbis erre következtethetünk alábbi mondásából, melyet abszurditását tekintve akár (rossz) viccnek is szánhatott:

Sosem vágytam Japánba, egyszerűen azért, mert nem szeretem a halat. És úgy tudom, az ott Afrikában nagyon népszerű étel.

Cameron Diaz mély kapcsolata a fizikával

Valóban csak tudósok tehetnek nagyvonalú kijelentéseket a természet törvényeiről? A színésznő bizony rácáfolt erre, amikor is kinyilatkoztatta:

Már kisgyerekkorom óta érzékelem a gravitációt.

Kanye West spirituálisan vonzódik a divathoz

Vajon mi lehetett a legfontosabb esemény a rapper életében? Minden bizonnyal a pillanat, mikor másodszorra is apává vált, felelnék sokan. Kanye alábbi mondását olvasva azonban mi lehetségesnek tartjuk, hogy a Guccinál tett látogatása még ezt is felülmúlta.

Nem mintha a reinkarnációról akarnék rizsázni, de mikor először beléptem a Gucci chicagói üzletébe, életemben először éreztem magam közel az otthonomhoz.

Jessica Simpson nem anorexiás, mert... texasi?

Talán ő maga sem gondolta komolyan a furcsa okfejtést, amellyel – meglátása szerint – bizonyította, hogy nem lehet testképzavaros:

Nem szenvedek anorexiában. Texasból származom. Vannak egyáltalán anorexiás texasiak? Én sosem hallottam egyről sem. Úgyhogy én sem lehetek az.

Arnold Schwarzenegger átértelmezte a melegházasság fogalmát

A politikusként is tevékenykedő színész ma már nyíltan kiáll az azonos neműek házasodási joga mellett, korábban azonban konzervatívabb állásponton volt. Mikor néhány éve ennek az okáról kérdezték, a sztár egyszerűen belezavarodott a válaszba. 

Szerintem a melegházasság köttessék férfi és nő között.

50 Centtel nem bánik kesztyűs kézzel a nagymamája

Jóllehet 50 Cent híres, sikeres és gazdag – vagy már nem is annyira? –, a nagyanyai szigor alól ő sem tud kibújni. Egy mamájánál tett látogatás után dühösen a következőket posztolta a Twitterre:

Hihetetlen, hogy a nagymamám velem viteti ki a szemetet. Én gazdag vagyok b*****, hazamegyek, a fene se csinálja meg ezt a f******ot.

Hova kereszteljen David Beckham?

A focistát fia, Brooklyn születése előtt faggatták arról, vallásos nevelésben részesítik-e majd a sztárcsemetét. A megmosolyogtató válasz pedig így hangzott:

Mindenképpen szeretném megkereszteltetni Brooklynt, de még nem tudom, hogy pontosan milyen vallású legyen.

Jessie J és a tisztelet

Az énekesnő néhány évvel ezelőtt szenvedett bokatörést a színpadon, a baleset miatt pedig kis híján tolószékbe kényszerült. Érthető, hogy egy ilyen fájdalmas esemény nagyban hatott életfelfogására, de ezt olyan szerencsétlenül öntötte szavakba, hogy az szinte komikusra sikerült.

A balesetem mindent megváltoztatott. Ma már másképpen tisztelem a láb nélküli embereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek