Starity

Rose Byrne anya lett

2016. február 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő párja, Bobby Cannavale újságolta el az örömteli hírt a The Late Show with Stephen Colbert pénteki adásában.

hirdetés

Hétfőn világra jött a gyermekem. Tudod, nem tehettem semmit. Mi, férfiak nem csinálunk semmit, és mégis olyan fáradtnak érzem magam. Azt hiszem, híztam vagy 12 kilót azóta. Komolyan, nem viccelek. Ez a dzseki múlt csütörtökön még passzolt rám, de az idegesség miatt folyton csak ettem és ettem

– elevenítette fel viccelődve az elmúlt napok eseményeit a büszke édesapa, és azt is elárulta, hogy fia született, akinek a Rocco nevet választották párjával.

A szerelmesek egyébként 2012 óta alkot egy párt, és több közös filmen is volt szerencséjük együtt dolgozni. Szerelmük gyümölcsének érkezését igyekeztek titokban tartani, ám a Rose-ról novemberben, a Bring Change 2 Mind gálán készült fotó már egyértelmű jele volt annak, hogy a színésznő babát vár.

Egy, a párhoz közel álló barát elmondása szerint a barna hajú szépség jól viselte a várandósságot, és alig várta, hogy új taggal bővüljön a család. Bobby elmondása szerint anya és baba egyaránt jól vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek