Starity

Itt A függetlenség napja második részének legújabb előzetese

2016. február 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap megrendezésre került Super Bowlon láthatták először a szerencsések A függetlenség napja folytatásának második előzetesét.

hirdetés

A várva várt sci-fi első előzetese decemberben debütált, ezúttal azonban ismét bepillantást kaptunk abba, hogyan folytatódik a húsz évvel ezelőtt kezdődött történet, melyben olyan színészek és színésznők csillogtatják meg tehetségüket, mint Bill Pullman, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Judd Hirsch, Joey King, Maika Monroe, Sela Ward és Vivica A. Fox.

Ami magát a történetet illeti, az idegenek támadása utáni jövőbe kalauzolnak minket a készítők, amikor is a technológiájukat megismert emberiség újabb összecsapásra készül velük, hogy megvédjék az otthonukul szolgáló Földet.

Az első rész egyébként 1996-ban került a mozikba, az új részre pedig június 24-én válthatnak leghamarabb jegyet az érdeklődők az amerikai mozikban. Arról továbbra sincs információ, hogy hazánkba mikor érkezik meg a Roland Emmerich rendezte alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek