Starity

Így tartja formában magát Szabó Zsófi

2016. február 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub műsorvezetője elárulta, minek köszönheti bomba alakját, és hogyan tartja formában magát.

hirdetés

Zsófi a Borsnak vallott arról, hogy egyéves szabadsága alatt kezdett ismét lovagolni, valamint szívesen fut és igyekszik egészségesen étkezni. A szőke szépség immár két éve vegetáriánus, melynek következtében étrendjéből kiiktatta a húsokat, helyettük pedig zöldségekkel, gyümölcsökkel, magvakkal és tésztákkal lakik jól.

Hat év kihagyás után kezdtem az egyéves szabadságom alatt újra lovagolni, és nem szeretném ismét abbahagyni. Addig is itt van nekem a futás. Nagyon szeretek futni. Huszonkét éves koromig egy kilométert nem futottam le, és soha nem gondoltam, hogy ez egyszer másképp lesz. Aztán fordulóponthoz érkezett az életem, valahogy elkezdtem futni, és már hat félmaratonversenyen vagyok túl. Igazából csak elkezdeni nehéz. A futásnál van egy holtpont, ami átkapcsolja az agyunkat, és onnantól zöld utat kapnak a gondolataink. Rengeteg mindenre jó a futás. A lelkünknek, a testünknek, és a kitartásunkat is növeli

– magyarázta Zsófi életmódváltása kapcsán. Az interjú során szó esett arról is, hogy jelentősen lefogyott a szabadsága alatt, melyet saját bevallása szerint annak köszönhet, hogy testileg-lelkileg is harmóniában van önmagával.

Csinosabb, mint valaha (Fotó: Facebook / Szabó Zsófi oldala)

A műsorvezető továbbá arról is őszintén mesélt, hogy véleménye szerint egyetlen nő sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elengedje magát, hiszen valamennyien a legjobbat szeretnénk kihozni magunkból, és tetszeni szeretnénk a környezetünknek. Bevallotta azt is, hogy a televíziózás volt az egyik ok, amiért szeretett volna megszabadulni súlyfeleslegétől, ugyanis a képernyő körülbelül plusz öt kilót dob az emberre.

Azoknak a nőknek, mint én, akik reflektorfényben élik az életüket, az elvárásoknak is meg kell felelniük. Évekig folyamatos elvárás volt felém, hogy jól nézzek ki. A képernyő erősíti az embert, a kamera optikailag rápakol plusz öt kilót a testünkre, és ez arra késztetett, hogy jobban odafigyeljek az alakomra. Rengeteg diétát kipróbáltam, állandóan sportoltam. Edzőterembe jártam, úsztam, teniszeztem, futottam, aztán visszatértem a lovagláshoz. Ahogy pedig a dolgaim rendeződtek, a szenvedélyeimnek hódolhattam, beállt a számomra ideális testsúly is

– nyilatkozta Zsófi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek