Starity

Sofía Vergara babát szeretne

2016. február 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja novemberben ment férjhez, és már a közös csemetén gondolkodnak férjével.

hirdetés
Sofía Vergara babát szeretne
Fotó: James White

Sofía Vergarának ugyan már van egy 23 éves fia, és bár retteg az öregedésről, nem mond le arról, hogy ismét anya lehessen. Férje, a tőle öt évvel fiatalabb Joe Manganiello nagyon szeretne végre apa lenni, Sofía pedig szívesen valóra váltaná a férfi álmát.

Nagyon fiatalon, 20 éves koromban szültem, ezért úgy érzem, mintha egész életemben anya lettem volna, és imádtam ezt az érzést. Most 43 éves vagyok, a fiam 23, és vicces látni, ahogy a velem egyidős barátnőim pici gyerekeket nevelnek. Az Egyesült Államokban nagyon kitolódik az anyává válás időpontja, de például a latin-amerikai barátnőim többségének a fiammal hasonló korú gyerekei vannak

– nyilatkozta legutóbbi interjújában a barna hajú szépség, majd szót ejtett arról is, hogy milyen terveket dédelgetnek férjével.

Nem bánnám, ha ismét gyermekem születne. A férjem fiatalabb nálam, és vágyik gyerekekre, így azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogyan tovább. A gondolat, hogy ismét végig kelljen csinálnom mindazt, ami az anyává válással jár, egyáltalán nem rémiszt meg

– magyarázta Sofía.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek