Starity

Új nevekkel bővült a 2016-os Sziget Fesztivál repertoárja

2016. február 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint fél év van hátra az idei Sziget Fesztivál megnyitásáig, a szervezők pedig újabb leszerződött előadók nevének közzétételével kedveskedtek az érdeklődőknek.

hirdetés

December elején tudtuk meg, mely előadók lesznek már biztosan ott az augusztus 10-e és 17-e között megrendezésre kerülő fesztiválon. Akkor már biztos volt a Bring Me The Horizon, John NewmanNaughty BoyParov Stelar, a Kodaline, az M83, Sigur Rós és MØ jelenléte, két órával ezelőtt pedig újabb előadókkal bővült a lista.

És hogy kik azok a szerencsések, akik tovább emelhetik hazánk legnagyobb fesztiváljának színvonalát? A szervezők bejelenése szerint tiszteletét teszi hazánkban a Muse, David Guetta, a Bullet For My Valentine, a The Last Shadow Puppets, a Years & Years, a Parkway Drive, Jess Glynne, a The Lumineers, Róisín Murphy, a The Neighbourhood, Kovacs, K.I.Z., Datsik és a Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu. A fentieken túl színpadra áll még a Bastille, a Bloc Party, Chvrches, Nicky Romero és a Sum 41 is.

Kedvet kaptál a fesztiválhoz, és szeretnéd már most megvásárolni jegyedet/bérletedet? Ide kattintva megveheted őket kedvezményes áron május 5-éig!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek