Starity

Világkörüli turnéra indul Beyoncé

2016. február 09. 09:09   |   Szerző: Beliyah & LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik Beyoncé teljes odaadással készül visszatérni a zeneiparba kétéves pihenése után: bejelentette ugyanis, hogy áprilisban turnéra indul.

hirdetés

Beyoncé rajongóinak joggal ér fülig a szájuk, hiszen alig két napja jelent meg az énekesnő legújabb dala, a Formation az ahhoz tartozó kisfilmmel együtt, és még aznap az a megtiszteltetés érte, hogy a Coldplay és Bruno Mars oldalán állhatott színpadra az ötvenedik alkalommal megrendezésre került Super Bowl félidejében. Nem sokkal ezután bejelentette: turnéra indul.

Van még valaki a történelemben, aki kiadott egy dalt, és még aznap úgy lépett fel a kib*szott Super Bowlon, hogy mindenki tudta a dalszöveget?

– viccelődött Sarah Silverman a Twitteren Beyoncé lenyűgöző teljesítmányére utalva. Az énekesnő egyébként nemcsak a rajongóit nyerte meg az amerikai futball-bajnokságon nyújtott előadásával, hanem a kritikusait is, akik nem átallották bevallani, hogy bár a Coldplay volt a fő szenzáció, Beyoncé ellopta tőlük a show-t.

Ami Queen B fellépéssorozatát illeti, a Formation World Tour nevet kapta, és április 27-én indul Miamiban. Az európai helyszínek egy része egyelőre még ismeretlen, de napokon belül kiderül, hogy mely országokban fog turnézni még a Grammy-díjas énekesnő. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek