Starity

Lady Gaga himnusza tarolt az idei Super Bowlon

2016. február 09. 09:09   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga február 7-én az 50. Super Bowl döntőjében énekelte el az amerikai himnuszt. Az énekesnő előadását sokan Whitney Houston 1991-ben nyújtott legendás teljesítményéhez hasonlították.

hirdetés

Vasárnap este Kalifornia államban tartották meg az 50. Super Bowl döntőjét. Mielőtt azonban a százmilliók által várt meccs elkezdődött volna, ahogy az lenni szokott elénekelték Amerika nemzeti himnuszát. Idén az NFL vezetősége Lady Gagát választotta ki a nemes feladatra, és nem is döntöttek rosszul, hiszen az énekesnő elképesztő teljesítményt nyújtott!

A Mother Monster magyar idő szerint hétfő éjjel fél 1-kor lépett színpadra a Levi's Stadionban, hogy elénekelje a The Star-Spangled Banner névre hallgató himnuszt. Outfitje viszonylag visszafogott volt: piros Gucci-szerelésben volt látható, magasan tupírozott frizurával és kék körmökkel. Éneklése nemcsak kifogástalan, hanem rendkívül erőteljes és szenvedélyes is volt.

Fellépése után azonnal a felkapottabb sztár lett a Twitteren: kevesebb mint öt perc alatt, több mint 200 ezer tweet született róla. Az ESPN a valaha előadott második legkimagaslóbb feldolgozásának választotta meg Gaga himnuszát – természetesen Whitney Houston után.

Whitney előadására 1991 óta az amerikaiak standard változatként tekintenek, melynél nagyobbat szerintük soha senki nem fog énekelni. Gaga előadása után több sztár is gratulációját fejezte ki a Twitteren, köztük például Ellen DeGeneres, Alyssa Milano, Jordin Sparks vagy Khloé Kardashian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek