Starity

Anyaszült meztelenre vetkőzött a Vogue címlapján Gigi Hadid

2016. február 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karrierje egyik kulcspontjához érkezett a 20 éves szupermodell, ugyanis a francia Vogue őt választotta tavaszi címlaplányának.

hirdetés

A fentiek fényében két különböző címlap is készült Gigi Hadiddal: míg az egyiken egy rózsaszín-fekete mintás Chanel-blézerben pózol visszafogottságát hangsúlyozva, addig a másikon anyaszült meztelenül mutatkozik meg szexi oldaláról. A képeket tegnap az Instagramon is megmutatta követői legnagyobb örömére, a lájkok számából ítélve pedig utóbbi ragadta meg követői fantáziáját, ami aligha meglepő.

Hatalmas megtiszteltetés, és úgy érzem, egy álmom vált valóra azzal, hogy a francia Vogue címlapján lehetek. Nagyon szépen köszönöm, @mertalas @emmanuellealt

– írta az alább látható képhez Gigi.

És itt van a másik verzió, melyen a Chanel N°5-on kívül lényegében nem is viselek mást

– olvasható a másik kép mellett.

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy meztelenül láthatjuk a szőke szépséget, ugyanis Gigi 2014-ben dobta le először a textilt a VMan magazin számára, de Sutart Weitzmannak is levetkőzött tavaly kolléganőivel, Lily Aldridge-dzel és Joan Smallsszal karöltve, valamint volt barátjával, Cody Simpsonnal is megejtettek egy szexi fotózást szakításuk előtt nem sokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek