Starity

Ismét kórházba kellett vonulnia Rékasi Károlynak

2016. február 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusban szenvedett súlyos motorbalesetet a Barátok közt sztárja, ám mivel csontjai nem forrtak össze, újabb operációra volt szüksége.

hirdetés
Ismét kórházba kellett vonulnia Rékasi Károlynak
Fotó: RTL Sajtóklub

Szomorú szívvel hagyta el pénteken a kórházat a Barátok közt sztárja, aki egy rutinvizsgálat miatt érkezett az intézetbe, ám kiderült, hogy több mint fél éve bekövetkezett balesete nem múlik el nyomtalanul, ugyanis csontjai nem forrtak össze. 

A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését

– magyarázta a színész a Borsnak

A fent említett lap úgy tudja, hogy ma volt esedékes Rékasi műtétje, ami szakmai szempontból a lehető legrosszabbkor jött, mivel a színész még csak nemrég tért vissza a színházba és a televíziók képernyőjére is. A József Attila Színház egy közleményben számolt be arról, hogy dolgozói egészségét és biztonságát tartják a legfontosabbnak, így a színész színpadra lépésével nem számolnak ebben az évadban.

A Barátok közt esetében már nehezebb a helyzet, ugyanis már több jelenet is dobozba került Károly szereplésével, melyeknek egy része adásba is került a múlt hét folyamán. A sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy már dolgoznak a megoldáson, de még nem született döntés arról, hogy mi legyen a színész alakította Bartha Zsolttal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek