Starity

Megérkezett az Amerika kapitány: Polgárháború előzetese

2016. február 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnapi Super Bowlon került bemutatásra a május elején debütáló akciófilm előzetese.

hirdetés

A Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyve alapján a Russo-testvérek (Anthony és Joe) által rendezett új Amerika kapitány-filmben a címszereplő és Vasember összecsapására számíthatnak a rajongók, de természetesen a Bosszúállók-filmekből már jól ismert többi Marvel-hős is megjelenik a képkockákon, hogy letegye voksát a szembenálló felek egyike mellett vagy épp ellen. 

Ahogy már megszokhattuk, ismét a megszokott színészgárda bújik kedvenc hőseink bőrébe, így Chris Evans kelti életre Amerika kapitányt, Vasember páncélját pedig ezúttal is Robert Downey Jr. ölti magára, de visszatér még Tom Hiddleston, James SpaderAnthony MackieJeremy Renner, Paul Rudd, Sebastian StanEmily Van CampPaul BettanyChadwick Boseman, Don Cheadle, Scarlett Johansson és Elizabeth Olsen is.

A film május 6-án érkezik majd az amerikai mozikba, a hazai rajongók azonban csak hat nappal később, május 12-én válthatnak rá majd jegyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek