Starity

Selena Gomez maga mögött hagyta a korábbi drámákat

2016. február 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú évek óta téma Selena Justin Bieberhez fűződő se veled-se nélküled viszonya, akárcsak a Miley Cyrushoz fűződő rivalizáló barátsága. A 23 éves barna hajú szépség azonban készen áll mindezt a háta mögött hagyni.

hirdetés

Selena Gomez a W magazint avatta be érzéseibe, és vallott őszintén arról, milyen kapcsolat fűzi egykori barátnőjéhez, Miley Cyrushoz. A két Disney-sztár barátsága a 2000-es években romlott meg, amikor is mindketten szemet vetettek Nick Jonasra. Bár mindkettejüknek volt szerencséje együtt járni a fiúval, hiába igyekeztek helyrehozni barátságukat, kapcsolatuk nem tért vissza eredeti állopába, ám ennek ellenére sem neheztelnek egymásra, hiszen rengeteget változtak az azóta eltelt években, és más emberek lettek.

Fotó: W Magazine (Steven Klein)

Minden lány különbözőképpen éli meg a felnőtté válást. Nyilvánvaló, hogy Miley nem azt az utat akarta járni, mint amit én, és fordítva. Mindentől függetlenül hatalmas rajongója vagyok a zenéjének, azt azonban nem tudom, ő is ezt mondaná-e az enyémről

– magyarázta az interjú során Selena, majd így folytatta:

Sosem viszálykodtunk. Mindketten ugyanabba a srácba estünk bele 16 évesen, mint annak idején Hilary Duff és Lindsay Lohan. Két különböző ember vagyunk, akik igyekszenek a maguk útját járni.

Fotó: W Magazine (Steven Klein)

A beszélgetés során természetesen szó esett a színész-énekesnő Justin Bieberhez fűződő se veled-se nélküled kapcsolatáról is, mely évek óta téma Hollywoodban. Selena azonban szűkszavúan válaszolt, mintegy ismét megerősítve: kapcsolatuk végleg véget ért.

Teljesen belefáradtam, hogy újra és újra megválaszoljam a kettőnkkel kapcsolatos kérdéseket. Őszintén mondom, végeztem a dologgal. Még mindig törtődök az egészségével, és érdekel, hogy mi van vele, de ennyi. Részemről vége a dolognak

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Fotó: W Magazine (Steven Klein)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek