Starity

Kiakadtak rajongói a szőrmében pózoló Demi Lovatóra

2016. február 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap tette közzé szuperszexi szőrmés képét a 23 éves barna hajú szépség, és bár elragadóan fest a felvételen, rajongóinál mégsem aratott osztatlan sikert.

hirdetés

Demi Lovato egyszerre visszafogott és szexi az alább látható képen, melyet tegnap tett közzé közösségi oldalain. A felvételen fehérneműje fölött egy pihe-puha szőrmét visel mindössze, miközben imádott kutyusát dédelgeti. Rajongói azonban nemtetszésüknek adtak hangot, amikor meglátták a fotót, mondván, hogy aki egy kisállattal osztja meg az otthonát, az ne viselje magán egy másik, már kimúlt állat szőrét.

Ha az valódi szőr, nem követem többé az oldalt, Szerettem Demit, de szőrmében látni őt... Undorodok tőle, Imádlak, Demi, de kutyát tartasz, és közben egy másik állat bundáját viseled magadon? Ez most komoly? – csak hogy néhányat említsünk a hozzászólók felháborodott kommentjei közül.

Az énekesnő egyelőre nem reagált az őt ért atrocitásokra, de mivel hatalmas természetbarát és állatvédő hírében áll, joggal feltételezhetjük, hogy a képen nem valódi szőrt visel magán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek