Starity

Khloe Kardashian újra szingli

2016. február 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hullámvölgyek után Khloe és sportoló kedvese, James Harden a szakítás mellett döntöttek.

hirdetés
Khloe Kardashian újra szingli
Fotó: Cosmopolitan

Ugyan Khloe Kardashian jogilag még Lamar Odom felesége, ám tavaly nyáron elérkezettnek látta az időt arra, hogy új esélyt adjon a szerelemnek, és lehorgonyzott az NBA játékos James Harden mellett. Barátaik elmondása szerint kapcsolatuk nagyon boldog volt, ám a szerelmesek nemrég mégis a szakítás mellett döntöttek.

Semmi rossz nem történt köztük, egyszerűen alig látták egymást az elmúlt hónapokban, így kihűlt a szerelmük

– árulta el a szakítás okát egy bennfentes.

James egyébként nagyon odaadónak és megértőnek bizonyult Khloe-val való kapcsolatának ideje alatt, ugyanis egyáltalán nem bánta, amikor a 31 éves szépség hetekig nem mozdult kórházban lábadozó férje ágya mellől. Bár akkoriban többször szárnyra kelt a pletyka, hogy Khloe új esélyt adott férjének az iránta érzett szerelmének bizonyítására, és az újrakezdés lehetősége is felmerült, James mindvégig kitartott Khloe mellett. Ahogy azonban a példa mutatja, a személyes találkozó és a kommunikáció hiánya még egy olyan erős kapcsolatot is képes kikezdeni, mint amilyen az övék volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek