Starity

Több hónapos kényszerszabadság vár Rékasi Károlyra

2016. február 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusi motorbalesete után ugyan megműtötték a Barátok közt sztárját, ám mivel nem megfelelően gyógyult a sérülése, újabb műtétre volt szüksége.

hirdetés
Több hónapos kényszerszabadság vár Rékasi Károlyra
Fotó: RTL Sajtóklub

Tegnap feküdt újra kés alá Rékasi Károly, mivel csontjai nem forrtak össze rendesen, ezért újra meg kellett műteni a lábát. Saját bevallása szerint a baleset óta erős fájdalmak gyötörték, és csak fájdalomcsillapítóval tudott dolgozni, ám egy pénteki rutinvizsgálaton kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta.

Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését

– magyarázta a Borsnak egy korábbi interjújában.

A fent említett lap beszámolója szerint az operációra tegnap, a Honvéd Kórházban került sor, és több mint két órán át tartott. A beavatkozás komplikáció nélkül zajlott le, de egyelőre szó sem lehet arról, hogy Rékasi munkába álljon. A színészt foglalkoztató József Attila Színház ebben az idényben már nem számol a visszatérésével, és a Barátok közt alkotógárdája is dolgozik azon, hogyan folytatódjon a történet Zsolt ideiglenes hiányával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek