Starity

Kylie Jenner babázni szeretne

2016. február 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztár ugyan még csak 18 éves, ám nem titkolt szándéka, hogy szeretne egyszer anya lenni.

hirdetés
Kylie Jenner babázni szeretne
Fotó: Cosmopolitan

Mint a nők többségét, úgy Kylie Jennert is foglalkoztatja az anyaság gondolata, ami nem is csoda, hiszen nővérei csemetéinek köszönhetően több kisgyerek is körülveszi nap mint nap. A barna hajú szépség jelenleg testvérével közös divattervezői karrierjére koncentrál, és bár életében még nincs napirenden az anyává válás, nem titkolja, hogy sokat foglalkozik a gondolattal.

Nagyon szeretnék majd gyereket, de határozottan nem mostanában. Amikor azt mondom, hogy 30 éves korom előtt szeretnék anya lenni, az emberek meglepődnek, de szerintem nincs ebben semmi őrültség

– magyarázta egy korábbi interjújában Kylie, arra utalva, hogy manapság igencsak kitolódott az anyává válás időpontja, és a nők többsége 30 éves kora előtt a karrierépítésre koncentál, nem pedig a családalapításra.

Kylie egyébként közel két éve randizik a tőle nyolc évvel idősebb Tygával, aki többször hangoztatta az elmúlt hónapokban, hogy kész lenne feleségül venni a lányt. Ugyan kapcsolatukra némileg rányomta a bélyegét a rapper körüli megcsalási botrány, ám úgy tűnik, a páros felülkerekedett a pletykákon, és továbbra is boldog kapcsolatban élnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek