Starity

Demi Lovato nem bánná, ha végre gyűrű kerülne az ujjára

2016. február 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő több mint öt éve alkot egy párt színész kedvesével, és nem bánná, ha végre ott csillogna egy gyűrű az ujján.

hirdetés

Demi Lovato Ellen DeGeneres műsorának volt a vendége nemrégiben, melynek keretein belül szót ejtett a tavaly ősszel, a Vanity Fair magazin számára készült meztelen képeiről, az önelfogadásról és Wilmer Valderramához fűződő öt és fél éve tartó viszonyáról is – így tudhattuk meg, hogy a 23 éves barna hajú szépség szívesen lenne már menyasszony.

Mint ahogy Demi beszámolt róla – immár sokadjára – hat éve találkoztak először Wilmerrel, aki a korkülönbségre való tekintettel eleinte tartotta a három lépés távolságot az énekesnőtől, később mégis egymásba szerettek. A legtöbb párhoz hasonlóan nekik is meg kellett küzdeniük kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel, ám napjainkban boldogabbnak tűnnek, mint valaha.

A fentiek tekintetében Ellen szóba hozta a pletykát, miszerint Wilmer eljegyezte Demit, az énekesnő azonban cáfolta a híreszteléseket:

Én nem látok itt gyűrűt. Nem bánnám, ha láthatnék, de mindennek eljön a maga ideje

– magyarázta Demi, majd viccesen hozzátette:

Régóta együtt vagyunk, így nyilvánvaló, hogy nem megyek már sehova.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek