Starity

Nem hiszed el, kivel stúdiózik Zayn Malik!

2016. február 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ígéretesen alakul az énekes szólókarrierje, pláne egy olyan producerrel az oldalán, mint aki nemrég vette a szárnyai alá.

hirdetés

És hogy kiról van szó? Nem másról, mint a számtalan slágert a háta mögött tudó Timbalandról, aki korábban is szívesen karolt fel olyan tehetségeket, akik egy népszerű csapatból való kiválásukat követően szólókarrierjük felépítésére készültek.

A rapper-producer többek között olyan hírességekkel dolgozott együtt a múltban, mint Justin Timberlake, Nicole Scherzinger, Katy Perry, Nelly Furtado, a OneRepublic, Drake, Ne-Yo és Missy Elliott, így az egykori One Direction-tag már most borítékolhatja új albumának sikerét.

Zayn egyébként két napja osztott meg egy, a stúdióban róla készült képet a Zimbaland felirattal, így tudatva, kivel is dolgozik. Érdekesség, hogy Timbaland Zayn kedvenc producere, és a közös munka kapcsán régi vágya vált valóra a 23 éves énekesnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene munka stúdió
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek