Starity

Páratlanul izgalmasnak ígérkezik a Vince Vaughn főszereplésével készült Term Life!

2016. február 13. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Áprilisban mutatják be Amerikában a Term Life című filmet, amelyben a kiváló történetvezetés mellett sok ismerős arc köszön vissza ránk.

hirdetés

Fotó: Wild West Picture Show

Ha Vince Vaughn adja a nevét egy filmhez, akkor az általában sikeres lesz. A színész már számos moziban bebizonyította tehetségét, így senki sem lepődött meg azon, mikor ő kapta a Term Life című thiller egyik főszerepét.

A Peter Billingsley rendezte alkotás április 29-étől lesz látható az Egyesült Államokban, amelyben az említett színészen kívül olyan hírességek láthatóak továbbá, mint Hailee Steinfeld, Jonathan Banks, Terrence Howard, Mike Epps, Bill Paxton és William Levy

Maga a történet a rablásokat előkészítő Nick Barrow-ról szól, aki jó pénzért adja tovább ötleteit nála dörzsöltebb rosszfiúknak. Egy napon váratlanul félresikerül a terve és veszélybe kerül az élete, ez azonban a kisebbik baj, ugyanis lánya is a maffiózók célpontjába kerül, Nick pedig életét kockáztatva siet csemetéje megmentésére...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek