Starity

Ana Brenda Contreras és Iván Sánchez egy párt alkot

2016. február 13. 17:05   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol színészről és a mexikói színésznőről félreérthetetlen fotók jelentek meg a napokban, majd Iván bevallotta, hogy együtt vannak.

hirdetés
Ana Brenda Contreras és Iván Sánchez egy párt alkot
Fotó: Televisa, TVNotas

A mexikói TVNotas magazin pikáns fotókat közölt a párról, akik a múlt hétvégét Puerto Escondidoban töltötték. A fotók megjelenése után a magánéletét mindig védő színész megerősítette, hogy valóban egy párt alkotnak Veronica aranya-beli partnernőjével, Ana Brenda Contrerasszal

Azt hiszem nyilvánvaló, nem?

– felelte Iván egy rádiós interjúban Javier Poza azon kérdésére, hogy együtt vannak e a színésznővel. 

A történt érdekessége, hogy Iván nős, felesége a szintén spanyol származású Elia Galera, akitől két lánya született. A fotók megjelenése után a színész tiszta vizet ötött a pohárba és az Holának elárulta, hogy már régóta külön él feleségétől.

Soha nem beszéltünk a magánéletünkről, Eliával néhány hónapja külön élünk és ezt igyekeztünk a legnagyobb diszkrécióval kezelni. A helyzet nem valami kényelmes, a válás folyamata nem egyszerű, különösen nem, ha vannak gyerekek.

A 29 éves Ana Brenda és a 41 éves Iván 2014-ben kezdett együtt dolgozni Salvador Mejía telenovellájában a Veronica aranyában. A két színész közti kémia a kezdetektől érezhető volt, sokak szerint ez volt az egyetlen értékelhető a produkcióban. Már a kezdetekkor összeboronálták a két színészt, akik kitartóan tagadtak és állították: csupán barátság van köztük. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek