Starity

Bochkor Gábor beszólt: „Aki elhízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot”

2016. február 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bochkor Gábor tegnap, az Önindító című műsorban tette szóvá, mi a véleménye azokról, akik elkényelmesednek egy kapcsolatban, és felszednek pár pluszkilót.

hirdetés

A műsorvezető beszólásának táptalaját a Pierce Brosnanről és feleségéről, Keely Shaye Smith-ről készült legújabb felvételek szolgáltatták, ugyanis tisztán kivehető, hogy legalább 20-30 kilóval mutat többet a mérleg a pár női tagja alatt. Gábor az Önindító című műsorban beszélt arról, mi a véleménye erről.

Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot

– idézi a Bors a műsorvezető szavait, melyek heves vitát szítottak a műsor hallgatóiban, és nemtetszésüknek adtak hangot, mondván, hogy a legtöbb esetben nem szándékos a hízás, hiszen egy betegség vagy lelki trauma is kiválthatója lehet.

Ha valamelyik fél elhagyja magát egy kapcsolatban, az nem a partnerét, hanem saját magát nem tiszteli eléggé. Ennek számos oka lehet. A neveltetés, ha mondjuk nem tisztelték a szülei, vagy férfiaknál és nőknél is előforduló gyermekkori szexuális abúzus, amivel gyakran tisztában sincs az illető

– magyarázta a fent említett lap által felkért pszichológus, Csehák Hajnalka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek