Starity

Világra jött Heather Morris második gyermeke

2016. február 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap adott életet második gyermekének a Glee sztárja, és már meg is mutatta követőinek a szeme fényét az Instagramon.

hirdetés

Augusztusban számoltunk be arról, hogy férjével, Taylor Hubbell-lel közös második gyermekét hordja a szíve alatt Heather Morris, novemberben pedig azt is megtudhattuk, hogy ismét egy kisfiúval gyarapszik a sztárpár családja. Az egészséges kisbaba a vártnál néhány nappal korábban, tegnap látta meg a napvilágot.

Owen Bartlett Hubbell 2016. február 11-én 3260 grammal jött világra... Leírhatatlan érzés a korábbi császármetszés után a természetes szülés, de megcsináltam a szerető férjem, az orvosom, a családom és persze ennek a kis fickónak a segítségével

– írta a képmegosztón a büszke édesanya az alább látható kép kíséretében.

Heathernek és Taylornak egyébként már van egy két és fél éves fia, Elijah, aki szüleihez hasonlóan nagyon várta az új családtag érkezését, hiszen így végre lesz egy játszópajtása, akire mindig számíthat.

Elijah nagyon aranyos, amikor babákkal van körülvéve, alig győzöm őt csodálni. Nagyon izgatott, amiért lesz valaki, akivel játszhat, hiszen abban a korban van, amikor a gyerekek a legaktívabbak, és folyton le kell őket foglalni valamivel

– magyarázta egy korábbi interjúban a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek