Starity

Dakota Johnson meztelenül akarja látni Jamie Dornant

2016. február 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kezdődik meg a Sötétség ötven árnyalatának forgatása, a női főszereplőt alakító Dakota pedig azt tűzte ki céljául, hogy ezúttal nemcsak ő akar meztelenkedni, hanem azt szeretné, ha kollégája is megmutatná magát csupasz valójában.

hirdetés
Dakota Johnson meztelenül akarja látni Jamie Dornant
Fotó: Glamour Magazine

Egy évvel ezelőtt került bemutatásra az E. L. James nagy sikerű regényének, A szürke ötven árnyalatának azonos című filmadaptációja Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével, melyben az eredeti műhöz hűen számtalan erotikus jelenet volt látható. A trilógia második részének forgatása jövő héten veszi kezdetét, Dakota pedig azt szeretné, ha a nézők nemcsak az ő bájain legeltetnék a szemüket, hanem kollégája is megmutatná, mit rejteget ruhái alatt.

A színésznő a Bravo csatorna Watch What Happens Live című műsorának szerdai adásában adott interjút a tegnap mozikba került új filmje, a Hogyan legyünk szinglik? kapcsán, ám természetesen szóba került A szürke ötven árnyalata-sorozat is.

A következő részben teljesen pucéran akarom őt látni

– jelentette ki Dakota, mire Hogyan legyünk szinglik?-beli kollégái, Leslie Mann és Alison Brie is lelkesen helyeseltek, majd így folytatta az Anastasia Steele-t életre keltő 26 éves barna hajú szépség:

Mindenki látni akarja a férfiasságát. Megmozdulást vagy kampányt kéne szerveznünk érte

– mondta viccelődve a színésznő.

Azt nem tudni, hogy vajon Jamie is ennyire lelkesedne az ötletért, bár tény, hogy az első rész forgatásakor is bevállalós volt, és egy szempillantásnyi időre látni engedte férfiasságát. A színész egyébként boldog házasságban él Amelia Warner színész-énekesnővel, aki második közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek