Starity

Kim Kardashian megváltoztatta Demi Lovato életét

2016. február 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves barna hajú szépség évekig küzdött testkép és önértékelési zavarokkal, ezek leküzdését pedig nem titkoltan Kimnek köszönheti.

hirdetés

Demi Ellen DeGeneres műsorában vallott arról, mennyiben változtatta meg életét a Kardashian család megjelenése, hiszen mint tudjuk, a Kardashian-Jenner lányok büszkék telt, formás idomaikra, és nem félnek hangsúlyozni ezeket a testrészeiket. Ezzel szemben az énekesnő sokáig küszködött önmaga elfogadásával, mostanra pedig az egyik legmagabiztosabb és leginspirálóbb nő Hollywoodban.

Tinédzserré válásom hajnalán, abban a korban, amikor az ember teste elkezd változni és menő akar lenni a nagyon-nagyon-nagyon vékony testalkat volt a divat Hollywoodban. Ez volt a követendő példa, amire felnéztem, aztán az étkezési problémáim utáni időszakban azt gondoltam, hogy én más akarok lenni a felnővekvő generáció számára, mert azt kívánom, bár nekem is lett volna valaki, aki 12-13 éves koromban azt mondja, hogy nem kell csontsoványnak lennem ahhoz, hogy menő legyek. Aztán megjelentek Kardashianék, és eljött a pillanat, amikor a szépség fogalmához a kerekded formák kezdtek kapcsolódni, és ez nagyon új volt számomra. Emlékszem, azt gondoltam, hogy ez milyen klassz, még akkor is, amikor egy falat sem ment le a torokomon. Kim domborulatait látva azt éreztem, nekem is büszkének kell lennem az adottságaimra

– magyarázta az interjú keretein belül Demi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek