Starity

Ilyen esküvőre vágyik Iszak Eszti

2016. február 13. 14:02   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hol csattant el az első csók, milyen az ideális esküvő, vagy éppen miben rejlik egy pasi vonzereje? A GLAMOUR WOTY idei jelöltjei, Iszak Eszti, Horányi Juli és Kulcsár Edina személyes élményeikről mesélnek.

hirdetés

Eszti és Juli rajong a figyelmes férfiakért, míg Edinánál a kisugárzás a döntő. Első csókjaikra nem szívesen emlékeznek, de leendő esküvőjükről határozott elképzeléseik vannak, rajongóval pedig egyikük sem esne szerelembe.

Legyen figyelmes és humoros!

– kezdte Horányi Juli saját férfiideálja kapcsán, aki az első csókról nem őriz kedves emlékeket: 

Nem emlékszem hány éves voltam, de azt tudom, hogy rendkívül nyálas és kellemetlen élmény volt, utána sokáig nem értettem mi a jó benne

– mesélte az X-Faktor egykori versenyzője, aki szűk körű esküvőről álmodik. 

Legyen egyszerű, ízléses, meghitt és lehet benne valami egyedi: a helyszín vagy a ruhaválasztás. Nem vágyom hatalmas tömegre, egy szép kis visszafogott esküvő is megfelelne, ahol csak néhányan vagyunk jelen

– tette hozzá Juli, aki boldog párkapcsolatban él, a Glamour megmérettetésén pedig Csobot Adél, Tóth Vera, Dallos Bogi és Pátkai Rozina mellett verseng a legjobb énekesnő címért.

Horányi Juli (Fotó: Debreczeni Zita)

Iszak Esztit a közösségi média legjobbjai között jelölték az olvasók, azonban talán követői sem sejtették, hogyan élte meg első csókját, vagy milyen menyegzővel koronázná kapcsolatát.

Az első csókom 14 évesen csattant el, a lépcsőházunkban, az akkori kisszerelmemmel. Fura volt és reméltem, hogy több ilyen nem lesz

– viccelődött a VIVA TV csinos műsorvezetője, aki élete legromantikusabb élményeként az Ákostól kapott eljegyzési videót őrzi, az esküvőt pedig nagyszabású mulatsággal ünnepelné: 

Szeretem a hagyományos lagzikat, magyaros ételekkel, mulatós zenével és hajnalig tartó bulival!

– vélekedett Eszti, aki szerint rajongók és hírességek között kevés eséllyel alakulhatnak ki gyengéd érzelmek, hiszen a követők romantikus közeledései egy-egy idealizált médiaszemélyiségnek szólnak. 

Iszak Eszti (Fotó: Gregus Máté)

Kulcsár Edináért, a TV2 Aktív műsorvezetőjéért szintén ezrek bolondulnak, de vajon mivel tudja megbabonázni egy férfi?

Fogós kérdés! Az első és legfontosabb, a kisugárzása. Nincs kifejezetten zsánerem, de legyen férfias, fel tudjak rá nézni, érezzem magam biztonságban mellette, tudjak vele értelmesen beszélgetni és hülyéskedni is, meg tudjon nevettetni,  hosszútávra tudjak vele tervezni és még sorolhatnám

– kezdte mosolyogva Edina, és hozzátette, rajongóval ő sem kezdene párkapcsolatot. Ha egyszer azonban megtalálja az igazit így áll majd oltár elé:

Nem szeretnék több száz embert, csak azokat, akik igazán fontosak számomra, bár a majdani vőlegényemtől is függ. Őszintén szólva teljesen mindegy milyen lesz majd az esküvőm. Egy a lényeg, hogy az az ember álljon mellettem, akivel kölcsönösen szeretjük, tiszteljük és megbecsüljük egymást

– mondta az egykori szépségkirálynő. 

Kulcsár Edina

Szavazz Iszak Eszterre, Kulcsár Edinára és Horányi Julira, valamint a Woman of the Year további jelöltjei a http://woty.glamouronline.hu/ oldalon, egészen március 7-ig!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek