Starity

Scream Queens: Az egyik főszereplő megerősítette visszatérését

2016. február 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű horror-vígjátéksorozat rövidesen visszatér a képernyőre, és vele együtt az első évad egyik kulcsszereplője is.

hirdetés
Scream Queens: Az egyik főszereplő megerősítette visszatérését
Fotó: Fox

Január elején számoltunk be arról, hogy a nagy népszerűségnek, és hatalmas rajongótábornak köszönhetően a Fox meghosszabbította a Scream Queens című sorozatot egy újabb évaddal, és azt is megtudhattuk, hogy az első évadból négy főszereplő már biztosan visszatér, kilétüket – egy kivételével – azonban még homály fedi.

És ki az az egy, aki egészen biztosan visszatér? A Chanelt alakító Emma Roberts! A szőke szépség nemrégiben hivatalosan is megerősítette a stábhoz való csatlakozását.

Úgy ám, Chanel visszatér! Nagyon izgatott vagyok a második évad miatt, és kíváncsian várom, mit tartogatnak az írók Chanel számára

– magyarázta Emma az E! Newsnak adott interjújában.

A Scream Queens egyébként egy ötéves időugrással tér vissza a képernyőre, és a főiskolai kampuszt, mint helyszínt is lecseréli egy kórházra, ahogy arról korábban beszámoltunk. Azt is megtudtuk nemrég, hogy négy új, férfi szereplővel bővül a stáb, akik a húszas éveik végén, a harmincas éveik elején járó orvosokat alakítanak a folytatásban, kilétük azonban egyelőre meglepetés a rajongók és a szereplőgárda számára is.

Remélem, dögös dokik lesznek, mert úgy érzem, erre van szüksége a második évadnak

– nyilatkozta Emma, akinek nincs kétsége a szereplőválogatást végző Ryan Murphy választása felől, hiszen az első évadban is nagy neveket sorakoztatott fel pasifronton (Glen Powell, Oliver HudsonDiego Boneta és Nick Jonas).

Remélem, néhányan visszatérnek az első évadból, mert nagyon csíptem azokat a srácokat. Ha Ryan Murphy ért valamihez, akkor az az, hogy megvan az érzéke ahhoz, hogy csodálatos, tehetséges és igazán dögös szereplőket válasszon. Mindig a legcukibb srácokra esik a választása

– viccelődött a színésznő.

Érdekesség, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások a második évad kapcsán, így felmerült Jamie Lee Curtis és Lea Michele visszatérésének lehetősége is, melyről a 2016-os téli TCA sajtótájékoztatón adott részletes felvilágosítást a műsort sugárzó Fox csatorna elnöke, Gary Newman.

Egyelőre még nem eldöntött tény, kik azok, akik visszatérhetnek, és az sem, hogy akik visszatérnek, azok a régi karaktereiket alakítják-e majd. Ryan, Brad és Ian jelenleg is dolgoznak a folytatáson. Rövidesen összeülünk ezzel kapcsolatosan egy megbeszélés erejéig

– magyarázta akkor Newman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek