Starity

Ilyen lesz a Trónok harca folytatása – videó

2016. február 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak két hónapot kell várnunk a Trónok harca visszatérésére, melyet méltán emlegetnek az eddigi legjobban várt televíziós produkcióként a kritikusok.

hirdetés

Tavaly június közepén zárult le a Trónok harca ötödik évada, mely számtalan kérdőjelet hagyott maga után, ám mind közül a legfontosabb: valóban halott marad Jon Snow? Ugyan a színész és a stáb többi tagja is erre utal az interjúk alkalmával, ám mint megszokhattuk: a széria mindig tartgat meglepetéseket és váratlan fordulatokat, így egyelőre nem érdemes szomorkodni a folytatás miatt.

Ami azonban fontosabb: újabb előzetes érkezett a várva várt hatodik évadhoz, melynek első epizódja április 24-én debütál az HBO csatornán. Az új évad első promóciós képei is megérkeztek, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogyan alakul kedvenceink sorsa a folytatásban, ami azért is érdekes, mert ez lesz az első olyan évad, amikor teljesen kiszámíthatatlan lesz a történetvezetés, ugyanis a sztorit megálmodó George R. R. Martin még nem végzett az új könyvvel.

Game of Thrones: Season 6 Tease

Game of Thrones returns 4.24.16

Közzétette: Game of Thrones – 2016. február 14.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek