Starity

Justin Bieber elfogadta a hibáit és nem kér bocsánatot értük

2016. február 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A GQ magazin a Sorry énekesnét kérte fel márciusi száma címlapsztárjának, aki őszintén mesélt érzéseiről, gondolatairól a lap riporterének.

hirdetés

Justin  Bieber 14 éves kora óta foglalkoztatja a világsajtót, legújabb, tavaly novemberben megjelent albuma pedig ismét remek alapanyagul szolgált az újságok számára, nem is beszélve legutóbbi hódításairól: egyaránt szóba hozták volt barátnőjével, Selena Gomezzel; gyerekkori barátjával, Hailey Baldwinnal; és a tőle tizenöt évvel idősebb Kourtney Kardashiannal is.

Fotó: GQ (Eric Ray Davidson)

Ami magánéletét illeti, az interjú során szóba került, hogy pontosan hogyan is alakul a kapcsolata Hailey-vel, mivel nem titkoltan rengeteg időt tölt a lánnyal: év elején egzotikus kiránduláson voltak együtt, az idei Super Bowlon is együtt izgultak kedvenc csapatukért, nem is beszélve az Instagramon közzétett vágytól fűtött közös képükről.

Hailey olyasvalaki, akit nagyon szeretek. Sok időt töltünk együtt

– magyarázta szűkszavúan Justin, és azt is elárulta, hogy bár a múltban sokaknak okozott csalódást, őt nem szeretné megbántani.

Fotó: GQ (Eric Ray Davidson)

A beszélgetés keretein belül természetesen szót ejtett visszatérő szerzeményei legnépszerűbbjéről, a Sorry-ról is, és bevallotta: szó sincs arról, hogy a dal által múltbeli hibáiért szeretne bocsánatot kérni.

Az emberek folyton azzal jönnek, hogy ez egy bocsánatkérő dal meg ilyesmi. Nem igazán tudok ezzel mit kezdeni, mivel a dal valójában egy lányról szól

– vallotta őszintén a 21 éves szupersztár, ahogy arról is lerántotta a leplet, hogy esze ágában sincs megváltoztatni a múltat vagy épp bocsánatot kérni a tetteiért.

A felnőtté válás időszakában mindenkiben realizálódik, hogy mekkora baromságokat csinált fiatalabb korában. Engem kivéve. Ha visszamehetnék az időben, nem igazán változtatnék semmin. Úgy gondolom, a múltbeli dolgok mind-mind hozzámtettek valamit. Ezek tettek azzá, aki ma vagyok.

Fotó: GQ (Eric Ray Davidson)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek