Starity

A No Doubt lecserélte Gwen Stefanit

2016. február 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szólókarrierjének egyengetése annyira lefoglalta Gwent, hogy zenésztársai új énekest kerestek a helyére.

hirdetés
A No Doubt lecserélte Gwen Stefanit

A No Doubt jó ideje szünetel Gwen Stefani szólókarrierje miatt, ám úgy tűnik, hogy az énekesnő zenésztársai (Tony KanalTom Dumont és Adrian Young) megunták, hogy sarokba vannak állítva a szőkeség egyéb fontos projektjei miatt, ezért úgy döntöttek, hogy bármi áron újraélesztik a csapatot – akár Gwen nélkül is. A Billboard a napokban már arról számolt be, miszerint nemcsak, hogy megtalálták az énekesnő utódját, hanem elkészült az új No Doubt-album is.

És hogy kiben láttak a srácok potenciált arra, hogy kitöltse a Gwen által hagyott űrt? Davey Havokban, akit a közönség elsősorban az AFI névre keresztelt emo jegyekkel tűzdelt hard-rock csapat éléről ismerhet.

Mint említettük, az immár Davey-vel kiegészült kvartett elkészítette az új No Doubt-albumot, jelenleg pedig olyan kiadót keresnek, ami forgalomba hozná a korongot. Az azonban egyelőre kétséges, hogy No Doubt néven kerül az üzletek polcaira az újdonság vagy új nevet választanak a csapatnak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek